Vraćaju se Klasnić i Olić

Ferguson: Derbiji protiv Liverpoola za mene će uvijek biti utakmice sezone

\'WORLD RIGHTS EXCEPT UK  Manchester United Manager Alex Ferguson cheers on his team as they play Fulham FC in Fulham, London, UK. 21/03/09  BYLINE BIGPICTURESPHOTO.COM: 570 (NH)  USAGE OF THIS IMAGE
BigPictures/PIXSELL
15.10.2011.
u 09:15

Vodeća momčad engleske nogometne lige Manchester United gostuje kod Liverpoola. Iako su "Redsi" tek peti na ljestvici, trener Uniteda Alex Ferguson ovo smatra utakmicom sezone

– Kada se u obzir uzme tradicija, ovo su dva najbolja engleska kluba. Navijači jedne i druge momčadi mogu biti ponosni na ono što su njihovi klubovi učinili tijekom povijesti. I upravo zato za mene će ovaj susret uvijek biti utakmica sezone.

Tottenham ovoga vikenda gostuje u Newcastleu, a trener Spursa Redknapp još je jednom nahvalio Modrića.

– Da je Luka loša osoba, možda bi otišao iz Tottenhama. Moguće je da bi u tom slučaju bio remetilački čimbenik u momčadi te da bih rekao predsjedniku: "Ovako dalje ne može." Međutim, Luka je za svaku pohvalu.

Ivan Klasnić vraća se u momčad Boltona nakon odrađene kazne zbog crvenog kartona koji je dobio u 5. kolu protiv Norwicha.

– Ivan konkurira za susret s Wiganom, ali sam ga upozorio na ponašanje. Prošli je put oštetio momčad – kaže trener Coyle.

Ivica Olić također se vraća. Nakon višetjedne ozljede, ponovno će biti u kadru Bayerna za susret s Herthom.

– Drago mi je da se Olić vraća u momčad, odlično je radio na treninzima – rekao je trener Heynckes.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije