ATP MONTREAL

Fenomenalno: Dodig izbacio Nadala!

'Ivan Dodig of Croatia returns a shot to Dmitry Tursunov of Russia during their men\'s final match at the UNICEF Open tennis tournament in Den Bosch June 18, 2011. REUTERS/Paul Vreeker/United Photos (
'UNITED PHOTOS'
11.08.2011.
u 10:45

Ivan Dodig pobijedio je Rafaela Nadala u 2. kolu ATP Masters turnira u Montrealu!

Igrali su tri sata, a Dodig iako je izgubio prvi set s uvjerljivih 1:6, u dva tie-breaka je pobijedio donedavnog svjetskog broja jedan.

Dodajmo, kako je Španjolcu ovo bio povratak nakon pet tjedana stanke, zadnji je put igrao u finalu Wimbledona kada je izgubio od Novaka Đoković.

- To mi je najveća pobjeda u životu. Za svaki sam se poen borio, uživao sam tijekom cijelog meča i mojoj sreći nema kraja - kazao je Dodig.

- Kako je meč odmicao servis mi je krenuo, a svaki mi je udarac bio sve jači. Odlučio sam se na taktiku da neću čekati Nadalove greške, već sam se borio za svaki poen - dodao je Dodig.

Rafael Nadal požalio se na - sportsku sreću.

- To je tenis, vodio sam, lako sam dolazio do prednosti, a Dodig je sjajno servirao, igrao agresivno, a ja nisam to pratio. Iskreno, možda mi je nedostajalo malo sreće. U svakom slučaju, čestitam Hrvatu.

Dodiga sad čeka Janko Tipsarević, koji je izbaco Fernanda Verdasca.

Uz Dodigov show, i Čilić je izbacio Del Potra sa 6:3, 6:4 i ide na prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije