Noćna pucnjava

Fekalij cisterna propucana sa sedam hitaca u Mostaru

cisterna
VL FOTO
12.02.2012.
u 13:21

Netko je kukavički pucao u prednji dio cisterne za odvoz fekalija koja je ostala zametena u snijegu, ispred kuće vlasnika Jadrana B.

- Čuo sam tri-četiri ispaljena hica. U početku sam pomislio da su eksplozije pirotehnike. Izašao sam vani i na svojoj cisterni za odvoz fekalija, koja je do pola zatrpana u snijegu ispred ulaza u kuću, vidio upaljen desni žmigavac.

Pošao sam ga ugasiti i tek iznutra vidio rupe na vjetrobranskom staklu, a potom i na poklopcu motora. Izbrojao sam ih sedam- kaže nam Jadran B., kojega su jučer oko 2 sata ujutro trgnuli iz sna pojedinačni pucnji u Ulici Mile Budaka. Netko je očito iskoristivši mrak i novi snježni nanos, pucao s ulice pa potom pobjegao. Ni susjedi nisu čuli zvuk motora pa se pretpostavlja da je počinitelj pješice i pobjegao. - Nisam ni s kim u sukobu. Pomalo mi je sve ovo čudno. Zašto bi netko pucao u moje vozilo za odvoz otpada?- pitao se oštećeni vlasnik, koji napominje da je sa susjedima u dobrim odnosima te da u snijegu zapeli kamion u prolazu do Gradskog bazena Mostar, nikome u ovo vrijeme nije smetnja. Na upit o tome je li razlog pucnjave konkurencija on niječe, tvrdeći da ni za to nema nikakva razloga.

- Čisto sumnjam, ali može biti svašta!- kaže Jadran sliježući ramena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije