Održan festival

"Etnofest Neum" napunio 18 godina

Neum
Frano Matić
19.08.2013.
u 13:03

U sklopu festivalskog show programa nastupila je atraktivna hrvatska čelistica Ana Rucner

Osamnaesto izdanje Hrvatskog glazbenog festivala, \"Etnofest Neum 2013\" održano jena plaži neumskog hotela \"Zenit\". Na Festivalu je nastupio 21 izvođač, među kojima i renomirana imena hrvatske glazbene scene: Zorica Kondža, Vlado Kalember, skupina Gustafi, Livio Morosin, Dalmatino, Alka Vuica i dubrovačka Klapa Ragusa, a domaće snage predvodili su Mate Bulić i Ine Tadić te Hercegovački bećari.
 
U sklopu festivalskog show programa nastupila je atraktivna hrvatska čelistica Ana Rucner, koja je izvela tri skladbe: Dubrovački ples Linđo, Hačaturjanov Ples sa sabljama i What a feeling, pjesmu za koju je u Dubaiu snimila spot.
 
U ime organizatora i domaćina festivala, koji ove godina slavi punoljetnost i postao je svojevrstan zaštitini znak jedinog bh. ljetovališta, nazočnima se obratio načelnik općine Neum Živko Matuško te brojnim uglednicima iz kulturnog, političkog i javnog života Neuma, Neumskog zaleđa i regije zaželio ugodnu i radosnu večer zahvalivši svima koji su pomogli da se festival i ove godine održi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije