Reality

Duje Stanišić iz HTZ-a: Djevojke mi nude ljubav!

HTZ
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
29.05.2010.
u 19:57

Simpatični Dalmatinac već je u rodnom kraju podijelio prve autograme pa će nakon dobre spize i kvalitetnog sna otići van po novu dozu slavnih minuta

Dan nakon što je napustio show Hrvatska traži zvijezdu, simpatični Dalmatinac Duje Stanišić vratio se svakodnevnim obvezama. U ulozi kuma svratio je na jednu krizmu, a potom se u društvu prijatelja i obitelji zaputio na domaću spizu. Mjesta za tugu u njegovu životu nikad nema, pa je tako bilo i ovaj put.

– Osjećam se dobro jer me ručak čeka. Ma šalim se, svjestan sam da sam bio loš. Griješio sam i makar to možda publika nije primijetila, znali su Anđa, Tony i Fox. Ne znam koliko je i je li uopće njihovo mišljenje utjecalo na odluku publike, ali eto... tu sam di sam – kazao je 22-godišnjak. Naučen iz svake situacije izvući samo najbolje, Duje će i iz showa povući nekoliko novih poznanstava, lijepe uspomene, a šuška se, i suradnju s Dallas recordsom.

No prije toga odužit će se samome sebi.

– Prvo ću se odmoriti, leći ću pod stablo i spavati. Idućih ću se dana prije svega posvetiti nogometu i tjelovježbi jer sam se utovio na onom kauču. Potom ću se opuštati druženjima i izlascima. Ipak, ljeto stiže, a s njim i sezona galebarenja. Znaš kako to ide – ura-dvi s jednom curom pa ura-dvi s drugom – našalio se Duje, na čije ime, kad ga čuju, djevojke odmah polude. Već prvi dan nakon izlaska iz izolacije dobio je ljubavne ponude.

– Da, ima djevojaka i prilika. Prve su pale već jutros na krizmi – tvrdi Stanišić, koji je tijekom showa ljubio Istranku Maju Malić. Zbog toga smo ga zamolili da nas podsjeti gdje je nestala ljubav.

– Ništa nije ostalo od toga! Jednostavno nismo bili jedno za drugo i to je sve. Maja je imala veća očekivanja pa se, čuo sam, nakon što sam za nastupa poljubio drugu djevojku malo naljutila. Ali to je glupo! Što je bilo, bilo je – iskreno će Duje Stanišić. Više od te faze nedostajat će mu suživot s Kim Verson i Vilibaldom Kovačem koji su prošli dalje u finale. Zato će ih sljedećeg petka Duje motriti i bodriti s one druge strane – iz publike. Prognozirao nam je mogući ishod završne emisije.

– Kim je zmaj, fantastična je, Vilibald isto tako. Vili je moj osobni izbor, volio bih ga vidjeti kao pobjednika jer je Kim još premlada za scenu – kaže Duje.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?