vatreno na sudu

Dudu: Davao sam Mamiću novac u koverti! Mamić: Vrati se u Dinamo!

eduardo
Željko Hladika/Pixsell
19.03.2013.
u 15:54

Zdravko Mamić mi je davao 5000 eura, a onda sam 1000 morao davati njegovom sinu. Zvali su me telefonom, a tako je radila većina igrača, svjedočio je napadač.

Postotak sam Zdravku Mamiću davao u koverti u kafiću ili restoranu. Nije htio potpisati da je dobio novac te mi je rekao: 'ljubavi, mi smo ljudi i vjerujemo si' - izjavio je danas na prvom ročištu na Općinskom sudu hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva, pišu 24sata.

Naime, nakon što je Zdravko Mamić podigao tužbu protiv bivšeg Dinamovog napadača jer, kako tvrdi, nakon što je uložio u njega milijune Eduardo nije poštivao potpisani ugovor, Dudu je uzvratio tužbom tvrdeći da je ugovor koji je potpisao sa 18 godina lihvarski i 'robovlasnički'.

- Zdravko Mamić mi je davao 5000 eura, a onda sam 1000 morao davati njegovom sinu. Zvali su me telefonom, a tako je radila većina igrača. Od prvog sam ugovora od agencije dobivao 200 eura, ali samo dva do tri mjeseca. Onda sam postao profesionalni nogometaš. Nije istina da mi je platio kuću - dodao je Eduardo nakon čega je uslijedio i Mamićev iskaz.

- Eduardo, krvarim zbog ovoga jer moja ljubav prema tebi neće biti ugašena. Ja te amnestiram jer ti ne stojiš iza ovoga, već tvoja supruga! Dođi u Dinamo, dajem ti milijun eura neto!

Mamić je u sudnici napao Duduova odvjetnika Crnića nakon čega je ovaj zatražio da se Mamića udalji iz sudnice.

- Spletkarošu jedan! Nisi više tatin sin, sad si običan miš. Nisi više u Vrhovnom sudu, sad si miš, lažov, monstrum, otimaš Eduardu pare, a ne možeš ga obraniti - vikao je Mamić, a Crnić uzvratio:

- Molim sud da izbace Mamića! Zaštitite me od ovih svinjarija!

Eduardu je sva imovina u Hrvatskoj blokirana dok ne završi sudski postupak.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije