na izbore samostalno

Dražen Budiša: U ovu koaliciju u kojoj smo dosad bili - nikako!

budisa
Duško Jaramaz/Pixsell
14.08.2011.
u 17:41

Mi smatramo da mora doći do promjene u Hrvatskoj. S HDZ-om ne na državnoj razini, rekao je Budiša za HTV.

HSLS-ov veliki adut na izborima u 9. izbornoj jedinici - Dražen Budiša, u Baćini je pokraj Ploča za HTV govorio o razlozima svojega povratka u politiku. Kaže da su ga potaknuli mladi ljudi i da može mnogo toga promijeniti. Komentirao je i moguće koalicije svoje stranke nakon izbora, na koje izlazi samostalno.

 - U ovu koaliciju u kojoj smo dosad bili - ne. Mi dakle smatramo da mora doći do promjene u Hrvatskoj. S HDZ-om ne na državnoj razini. Što se tiče suradnje na lokalnim razinama, mi tu ostajemo kod onog našeg poznatog stava o kojem je nekada u HSLS-u bilo puno spora a to znači da naša županijska vijeća ili ogranci imaju punu autonomiju, rekao je Budiša za HTV.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 2

KO
kolovoz
13:55 21.08.2011.

povratak u politiku-budisa-budisa.........

DU
Deleted user
19:55 27.08.2011.

Budiša glasovao sam za tebe na dva izbora, ali sad ne bih ni u snu. Odi lijepo bavi se rajčicom. Nekad sam mislio da si državotvoran, ali program tvoje \"nove-stare\" stranke to nikako nije.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?