Pack u Bihaću

Doris Pack dala osobni novčani prilog KŠC-u

Susret ispred KŠC
VL FOTO
02.05.2012.
u 09:11

Zastupnica Europkog parlamenta, Doris Pack, posjetila i donirala novac Katoličkom školskom centru

Zastupnica u Europskom parlamentu i predsjednica Odbora Europskog parlamenta za Jugoistočnu Europu Doris Pack posjetila je Katolički školski centar “Ivan Pavao II.“ u Bihaću. Izraze dobrodošlice gospođi Pack izrazio je osnivač Katoličkog školskog centra u Bihaću mons. dr. Franjo Komarica, biskup banjolučki. Susretu biskupa Komarice i gospođe Pack nazočili su i gradonačelnik grada Bihaća Albin Muslić, a u ime premijera Hamdije Lipovače susretu je nazočio Franjo Jurić te ravnatelj Katoličkog školskog centra u Bihaću don Slavo Grgić i ravnatelj Katoličkog školskog centra u Banjoj Luci mons. Ivica Božinović. U ime učenika, Doris Pack su pozdravila četiri učenika koji su joj tom prigodom uručili prigodne poklone, koje su izradili sami učenici, te su je upoznali s odgojno-obrazovnim djelovanjem ove škole. Pack je izrazila zadovoljstvo što je opet u Bihaću i u posjetiu Katoličkom školskom centru, a iznimno ju raduje činjenica što ovu školu pohađaju učenici različitih nacionalnosti i time doprinose izgradnji multikulturalnosti i razvijanju boljeg suživota.

Kao koordinatorica Vijeća za kulturu, obrazovanje, medije i šport, Pack je istaknula kako joj je jako važno kvalitetno obrazovanje. Stoga nastoji pomoći mladim ljudima što je više moguće kako bi stekli znanje i sposobnosti koje će im pomoći u budućnosti. Kao izraz konkretne pomoći mladima, Pack je tom prigodom dala svoj osobni novčani prilog za katoličke školske centre u Bihaću i Banjoj Luci, kako bi i u budućnosti nastavili s kvalitetnim radom.Biskup Komarica je zahvalio Doris Pack na prijateljskoj brizi za katoličke školske centre, čime doprinosi izgradnji bolje budućnosti za mlade ljude u Bosni i Hercegovini. Također je zahvalio i načelniku općine Bihać Albinu Musliću na svemu onome što čini za svoj grad, a jedan od značajnijih projekata je svakako i izgradnja ovog školskog centra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?