Međugorje

‘Dolazim među vas jer želim biti vaša majka’

mirjana
Marijan Sivrić
19.03.2012.
u 10:45

Iz poruke: Želim biti spona između vas i nebeskoga Oca, vaša posrednica. Želim vas uzeti za ruke i koračati s vama u borbi protiv nečistoga duha

U nedjelju 18. ožujka 2012. u 14 sati Gospa Kraljica mira se ukazala vidjelici Mirjani Dragićević-Soldo. Ukazanje je trajalo pet minuta, a njemu je bilo nazočno više od pet tisuća vjernika kod Plavog križa na Podbrdu u Bijakovićima u međugorskoj župi. Među brojnim hodočasnicima najviše je bilo Talijana.  Kako smo doznali iz Ureda informacija u  Međugorju uz talijanske trnutačno borave i  hodočasničke skupine iz Hrvatske, Mađarske, Austrije, Njemačke, SAD, Kanade, Španjolske, Slovačke, Irske, Ukrajine, Poljske.

Prilikom ukazanja Gospa je vidjelici Mirjani dala ovu poruku: - Draga djeco! Dolazim među vas jer želim biti vaša majka, vaša zagovornica. Želim biti spona između vas i nebeskog Oca, vaša posrednica. Želim vas uzeti za ruke i koračati s vama u borbi protiv nečistoga duha. Djeco moja, posvetite mi se posve. Ja ću uzeti vaše živote u svoje majčinske ruke i naučit ću ih miru i ljubavi i onda predati svome Sinu. Od vas tražim da molite i postite, jer ćete samo tako znati na pravi način svjedočiti moga Sina po mome majčinskom srcu. Molite za svoje pastire da ujedinjeni u mome Sinu mogu uvijek radosno navješćivati riječ Božju. Hvala vam.“

Inače, sat vremena prije dolaska vidjelice Mirjane prostor oko Plavog križa bio je ispunjen hodočasnicima. Prema tvrdnjama vidjelice Gospa joj se ukazuje jedanput godišnje i to na njen rođendan 18.ožujka. Tako je bilo i ovoga puta. Do dolaska vidjelice Mirjane do mjesta gdje joj se ukazala Gospa mnogobrojni hodočasnici molili su krunicu i pjevali Gospine pjesme. Kraj velikog Gospina kipa sakupljana su pisma, slike i druge stvari i neke važne zamolbe, koje su hodočasnici željeli preko vidjelice „poručiti“ Gospi. Vidjelica Mirjana je stigla dvadesetak minuta prije samog ukazanja. Do trenutka ukazanja pjevala je i molila zajedno s hodočasnicima, a onda odjednom u 14,00 sati pjesma je utihnula, a vidjelica Mirjana je gledala u nebo i počela razgovarati s Gospom.

U tom času izraz lica vidjelice Mirjane postao je nekako blažen i svet. Neobičnu tišinu remetilo je samo škljocanje fotoaparata mnogobrojnih novinara i hodočasnika. Hodočasnici su se tiskali kako bi vidjeli kako izgleda Mirjanin razgovor s Gospom. Nakon pet minuta koliko je trajalo ukazanje Mirjana se ustala i potom zapisala Gospinu poruku. Po riječima vidjelice Mirjane Gospa je izgledala vrlo odlučno i takva je kazala je svoju novu poruku. Vidjelica Mirjana Dragićević – Soldo rođena je 18.ožujka 1965. godine u Bijakovićima, župa Međugorje. Svakodnevna ukazanja imala je od 24.lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. kada joj je Gospa povjerila zadnju desetu tajnu i rekla da će tijekom cijelog života imati ukazanje jedanput godišnje i to na Mirjanin rođendan, 18.ožujka. Od 2. kolovoza 1987. svakoga drugog u mjesecu vidjelica Mirjana s Gospom moli za one koji nisu upoznali ljubav Božju - nevjernike. Udana je za supruga Marka. Ima dvoje djece, a s obitelji živi u Bijakovićima u međugorskoj župi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?