O hajci na pse

Dokumentarac o psima u Sarajevu skuplja novac za Capicu

Plakat Kinofilma
arhiva VL
17.03.2011.
u 10:19

Film se prikazuje u sklopu dobrotvorne akcije K.U.N.S.-a "Traži se prijatelj". Ta akcija skuplja donacije za pomoć napuštenim psima iz ilegalnog azila Capica, za čipiranje i cijepljenje radi lakšeg udomljavanja

Poslijeratno Sarajevo. Malo je poznato da se u tom gradu provodi(la) hajka nad nedužnim životinjama, naročito psima. Mučki se ubijaju, kolju, ubijaju dugim cijevima. Godinama se to zataškavalo i nastojalo da se o tome ne zna. Velimir Ivanišević, njegova supruga Silva Beran Ivanišević i nekolicina sugrađana tome se opiru godinama. Izgubili su zdravlje, živote, brakove. Sve u želji da spase živa bića. Njihova priča je Kinofil, angažirani dokumentarni film, redatelja  Damira Janečeka, snimljen 2010. godine.

Pogledajte ga u subotu, 19. ožujka u 20 sati u sklopu dobrotvorne akcije K.U.N.S.-a "Traži se prijatelj". Ta akcija skuplja donacije za pomoć napuštenim psima iz ilegalnog azila Capica,  za čipiranje i cijepljenje radi lakšeg udomljavanja.  

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?