VEČERAS U MOSTARU

DOĐITE I POZDRAVITE PAPINOG IZASLANIKA

nunciji
Zoran Grizelj
21.03.2012.
u 10:17

Večeras u 19,30 sati u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru bit će održana promocija knjige “In Honorem” u čast Alessandru D’Erricu

Večeras u 19,30 sati u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru bit će održana promocija knjige “In Honorem” u čast Alessandru D’Erricu, apostolskom nunciju u BiH i Crnoj Gori.

Za promociju vlada i veliko medijsko zanimanje. Osobito što će među promotorima biti kardinal Vinko Puljić i biskup Franjo Komarica. Radio Mir Međugorje, radio Herceg Bosna i mnoge druge radiopostaje izravno će prenositi ovaj događaj iz velike dvorane Hrvatskog doma u Mostaru. Kako je D’Errico jedan od najvećih prijatelja hrvatskog naroda, uistinu se očekuje da će svih tisuću mjesta biti popunjeno. Stoga vas ovim putem još jednom pozivamo - dođite večeras i pozdravite Papinog izaslanika. Ulaz je slobodan. Prihod od knjige ide za siromašnu djecu Afrike, za koje je skrbila misionarka sestra Lukrecija. Prošle godine ubili su je u Burundiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?