ISPOVIJEST SRĐANA

Đokovićev otac: Zbog Novaka sam se zaduživao kod kamatara

novak đoković
Reuters/Pixsell
29.07.2013.
u 11:21

- Bilo je strašno teško. Snalazili smo se na razne načine, posuđivali smo novac od zelenaša. Naplaćivali su mi i 15 posto kamate mjesečno - rekao je Đokovićev otac.

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, ispričao je kroz što je sve njegova obitelj prolazila dok njegov sin nije izgradio karijeru. Najteže im je bilo financirati brojna putovanja i smještaj na turnirima.

- Bilo je strašno teško. Snalazili smo se na razne načine, posuđivali smo novac od zelenaša. Naplaćivali su mi i 15 posto kamate mjesečno - rekao je Đokovićev otac za Kurir.

Đokovićev otac naglašava da je obitelj temelj uspjeha njegovog sina.

- Supruga Dijana je nadoknađivala moje odsustvo i boravak s Novakom na svim turnirima. Radila je 15 sati dnevno i odgajala druga dva sina. Događalo se da ujutro nemamo za najosnovnije potrebe. Prodali smo sve zlato iz kuće i za njega dobili 25 posto vrijednosti da bismo nekoliko mjeseci živjeli od toga. 17 smo godina živjeli u iznajmljenim stanovima, stanodavci su nas izbacivali.

Srđan Đoković je "okrznuo" Rogera Federera i Rafaela Nadala.

- Nadal mu je bio najbolji prijatelj dok ga je pobjeđivao. Kad se to promijenilo, više nisu bili prijatelja. To nije sportski. Federer je još uvijek možda najbolji tenisač u povijesti, ali je kao čovjek sušta suprotnost. Napao je Novaka na Davis Cupu jer je shvatio da je on njegov nasljednik i na sve ga je načine pokušao diskreditirati.

>> 'Kako se Đoković tako brzo oporavlja od napornih mečeva?'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?