skandal na sudu

Djevojčice na hodniku suda srele pedofila koji im se smijao u lice

uhićenje
Arhivska fotografija
17.04.2012.
u 09:31

Djevojčice su bile u potpunom šoku kada su na hodniku Županijskoga suda u Zagrebu susrele pedofila koji im se, kako prvi javlja Jutarnji list, još i nasmijao u prolazu.

Dvije djevojčice, koje su došle svjedočiti protiv napadača koji je optužen da je nad njima bludničio, bile su u potpunom šoku kada su na hodniku Županijskoga suda u Zagrebu susrele pedofila koji im se, kako prvi javlja Jutarnji list, još i nasmijao u prolazu.

Kad su se našle oči u oči s muškracem koji ih je napao sedmogodišnja Tea je vrisnula, a osmogodišnja Tanja počela se tresti i plakati.

Uznemirile su se kad su pravosudni policajci, s lisicama na rukama, doveli njihova napadača Ivicu P..., ranije već osuđivanog za istovrsna kaznena djela, pred istražnu sutkinju Ljiljanku Maletić. Osupnuti su ostali i roditelji žrtava. Nakon ekscesa roditelji su se s dvije djevojčice, od ukupno tri žrtve, pokupili i napustili sud. Njihova djeca nisu ni svjedočila. Roditelji kažu da je osumnjičenik prošao kraj djevojčica koje su bile u potpunom šoku, te da im se još nasmijao.

– Zašto se moja malena sada opet s njim morala sresti? Još da joj se on onako bahato kesi... No, on je bolestan i ne može si pomoći, ali zašto sud nije zaštitio moje dijete? – pita se otac jedne od djevojčica.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije