Danas putuje u SAD

Đana: Zbog dobrobiti Nore nemojte ostavljati ružne komentare bolnici

nora (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/24
07.02.2013.
u 07:29

'Ispričavam se što nam se u cijeloj toj zbrci i žurbi dogodio propust sa nepročitanim mailom dodatnim sredstvima, koji je prosljeđen na udrugu'

Nakon višednevne akcije prikupljanja sredstava i zapleta oko poskupljenja cijene liječenja, malena Nora danas u 9.50h kreće na put u SAD, iz zagrebačke zračne luke Pleso. Croatia Airlines nam je darovala karte, rekla je jučer Norina mama Đana Atanasovska. S Norom će putovati i dva liječnika.

Negdje oko 2 sata iza ponoći na Facebook grupi "Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strasni LAV" Đana je objavila pismo zahvale, ali i zamolila da građani Hrvatske ne krive osoblje dječje klinike u koju ide Nora na liječenje jer je došlo do nesporazuma u komunikaciji oko cijene liječenja. Pismo prenosimo u cijelosti:

Dragi svi, koji ste u ovih nekoliko dana postali dio velike obitelji moje Nore. Zahvaljujem Vam na svemu što činite za nju, svojim pozivima i silnom željom da joj pomognete. U dobroj namjeri, vjerujem da ste pisali i komentare na Facebook stranici Dječje bolnice u Philadelphiji. No, ovim putem osjećam potrebu reći Vam kako za razloge za koje vjerujete da opravdavaju takve reakcije, ipak niije kriva bolnica u Philadelphiji. Zbog toliko toga, što se događalo u posljednjih nekoliko dana, moram vas u dobroj namjeri obavjestiti kako je došlo do velikog nesporazuma u korenspodenciji sa bolnicom. Moram napomenuti kako se prilikom ove velike humanitarne akcije, koja je trajala samo nekoliko dana zaista brzo radilo na više mail adresa, pa zapravo nismo niti znali kome je sve bolnica uputila mail sa potpunim iznosom potrebnim za liječenje naše Nore. Stoga se ispričavam što nam se u cijeloj toj zbrci i žurbi dogodio propust sa nepročitanim mailom dodatnim sredstvima, koji je prosljedjen na udrugu.. Stoga Vas sve ovim putem molim, da zbog dobrobiti moga djeteta više ne pišete ružne komentare na stranicama bolnice. Molim Vas to, jer ne bi željela da se krive ljudi koji mom djetetu samo žele pomoći. Imajte razumijevanja za ovo što sam napisala, jer zaista morate shvatiti koliko nam je noć pred odlazak u ovu ustanovu teško, potogovo kada se nadamo pomoći upravo od tih liječnika i ustanove u Philadelphiji. Kao i sve do sada, ovo Vas molimo u ime naše Nore, ali i sve djece koja će sutra možda imati otvoren put za novi život. Hvala Vam svima od srca!

Sigurnost u Norin odlazak u dječju kliniku u Philadephiju na trenutak su poljuljali novi računi koji su pristizali iz bolnice. Iz Hrvatske,  ali i drugih zemalja na račun udruge Hrabro dijete stizale su uplate u svim svjetskim valutama kako bi se prikupilo dovoljno. Nakon prvog poskupljenja cijene, jučer je stigao i novi račun na iznos od 260 tisuća dolara, a majka djevojčice pojasnila je da će Nora za vrijeme trajanja liječenja oslabljenim virusom HIV-a biti i na kemoterapiji, a ona se dodatno plaća.

Udruga "Hrabro dijete" u ovoj akciji za Noru prikupila je ukupno 5.294.000 kuna.

Draga Nora Fora Strašni Lave, cijela redakcija Večernjeg lista želi ti sretan put i uspješan oporavak!

>>Norina majka: Hvala svima! Sutra idemo u novu borbu!

>>Zatrpali Face bolnice za Noru: Sramite se! Koliko stoji život?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?