ODABRALI KLUB

Dinamo za 20 milijuna eura prodao Jedvaja i Halilovića!

Alen Halilović (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
30.06.2013.
u 21:27

- Riješili smo transfer Jedvaja i Halilovića, sve smo dogovorili s njihovim budućim klubom! - kaže Barišić.

Dinamo je za 20 milijuna eura prodao Tina Jedvaja i Alena Halilovića, pišu Sportske novosti. U Maksimiru su potvrdili transfer, no iako ne žele reći ime kupca neslužbene informacije govore da će preseliti u Tottenham.

Prodaju je potvrdio predsjednik Dinama Mirko Barišić.

- Riješili smo transfer Tina Jedvaja i Alena Halilovića, sve smo dogovorili s njihovim budućim klubom! S tim da ostaju kod nas, jedan od njih dvojice najmanje godinu dana - rekao je Barišić koji nije želio otkriti u koji klub odlaze, ali je rekao da će Dinamo inkasirati oko 20 milijuna eura.

Proteklih se dana pisalo da će talentirani Dinamov dvojac završiti u Tottenhamu koji je sjajan posao napravio dovođenjem Luke Modrića 2008. Interes su pokazali brojni europski klubovi, no Dinamo i igrači su se odlučili na odlazak u sjeverni London.

Jedvaj će već na zimu otići u Tottenham budući da će tada napuniti 18 godina pa će puno lakše dobiti radnu dozvolu u Engleskoj, dok Halilović još godinu danas ostaje u Dinamu.

>> Izvorni članak pročitajte ovdje.

>> Vrsaljko i Halilović zabili za pobjedu Dinama nad Sepahanom

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije