Transferi

Diego će u Wolfsburgu zarađivati šest milijuna eura

'FILES - Picture taken on November 24, 2009 shows Juventus Turin Diego is pictured during a training session at Chaban-Delmas stadium in Bordeaux, southwestern France, on the eve of the UEFA Champions
'NICOLAS TUCAT'
28.08.2010.
u 10:48

Diego je potpisao četverogodišnji ugovor s Wolfsburgom, a godišnje će zarađivati šest milijuna eura. Bivši njemački prvak za Brazilca je Juventusu platio 15 milijuna eura odštete.

Robbieja Keanea želi dovesti Newcastle, a Tottenham je istaknuo cijenu – šest milijuna funti. Uprava "svraka" vjeruje da bi kapetan irske reprezentacije bio dobra dopuna Andrewu Carrollu u napadu.

Emmanuel Adebayor napustit će Manchester City ako ne dobije veću minutažu.

Javier Mascherano dolazi u Barcelonu. Katalonski klub isplatit će Liverpoolu 22 milijuna eura odštete.

Klaas-Jan Huntelaar na meti je Tottenhama. Londonski klub pregovara s Milanom o jednogodišnjoj posudbi. Ako Nizozemac zadovolji, njegova odšteta iznosi 12 milijuna eura.

Sergio Ramos još je na popisu želja Chelseaja. No, Real Madrid sprema mu novi ugovor kojim bi do 2016. zarađivao pet milijuna eura godišnje.

Fabio Quagliarella trebao bi doći u Juventus na jednogodišnju posudbu. Torinezi će Napoliju platiti četiri milijuna eura uz opciju da za deset milijuna otkupe njegov ugovor na kraju sezone.

Ciprian Deac, 24-godišnji rumunjski reprezentativac, karijeru će nastaviti u njemačkom prvoligašu Schalkeu za koji je potpisao trogodišnji ugovor. (dh/VLM)

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije