Analiza Bayerna

Die Welt: Mandžukić je najveći pobjednik u Pepovu Bayernu

bayern,josep guardiola,mario mandžukić (1)
Reuters/PIXSELL
25.09.2013.
u 17:03

"Prije početka sezone, Hrvat je bio gubitnik zbog dolaska novog trenera. Mnogi su očekivali da će pod Pepom Guardiolom igrati znatno manje"

Njemački list Die Welt analizirao je dosadašnji dio Bayernove sezone pod novim trenerom Pepom Guardiolom, a najvećim pobjednikom proglasio je Marija Mandžukića. Upravo takav je i naslov članka u kojem se piše da je hrvatski reprezentativac postao siguran član početne postave Bayerna, iako se u početku sezone nije tako činilo.

"Prije početka sezone Hrvat je bio gubitnik zbog dolaska novog trenera. Mnogi su očekivali da će pod Pepom Guardiolom igrati znatno manje, jer Španjolac preferira sustav igre s 'lažnom devetkom'. U pripremnim utakmicama za novu sezonu vidljivo je bilo da se Mandžukić i Pep baš i ne vole, ali sve se promijenilo. Hrvatski napadač u početnom je sastavu, igra, zabija i osjeća da bi u Bayernu mogao ostati do kraja karijere. Dolazak nove zvijezde Roberta Lewandowskog na njega ne utječe negativno, ne boji se konkurencije", piše Welt.

>>Lewandowski: Da, potpisujem za Bayern u siječnju!

Mandžo: Juventus me želio dovesti, ali je problem bila odšteta

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije