ŠIROKI BRIJEG

Devastirali Dom za djecu koji je izgradio fra Jozo Zovko

dom
VL FOTO
27.03.2011.
u 11:09

Više pijanih vandala za jučerašnje noći napravilo je rušilački pohod i uništilo Dom za djecu “Marija naša nada” u Širokom Brijegu

U Domu za djecu s poteškoćama u razvoju “Marija naša nada” za jučerašnje noći je, prema riječima očevidaca iz jedne od okolnih kuća, više vandala napravilo rušilački pohod. - Na više mjesta oko doma pronađeni su tragovi razbijenih staklenih boca alkoholnog pića.

Slomljena je kapija na ulazu u dom i potpuno uništena kamera za nadzor objekta. Sva rasvjetna tijela su mahom porazbijana ili oštećena, iz vrta su čupane ukrasne biljke... Strava i užas, to su neki lokalni divljaci!

Treba ih uhvatiti pa na stup srama. Kome to smeta? Bože sačuvaj, nabrajali su ogorčeni stanovnici naselja Gaj. Policija se dala u potragu za bezdušnim vandalima koji su divljali najvjerojatnije pod utjecajem alkohola. Prema neslužbenim informacijama, izuzete su snimke videonadzora koje bi mogle otkriti identitet vandala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije