Ava Karabatić

Dečko mi ne zamjera ništa, on je i rekao da se držim muškaraca

ava karabatić
Filip Brala/PIXSELL
29.05.2010.
u 19:00

Starleta je nakon ispadanja iz Farme subotu provela s dečkom, kojem nije smetalo što je u showu bila samo u muškom društvu

Nakon što je u petak navečer izgubila u dvoboju od Jelene Bosančić i napustila show Farma, Ava Karabatić vratila se svakodnevici. U subotu je cijeli dan 22-godišnjakinja provela s dečkom Špirom koji ju je, kaže, dočekao bez zamjerki i prigovora na njezin nastup.

– Špiro je svjestan da se stvari na televiziji prikazuju drukčijima nego što jesu i zaista nema nikakvih argumenata ni dokaza da sam učinila nešto loše – još nam je iz kreveta kazala Ava i napomenula da njezinu dečku nije smetalo što se na Farmi pretežno družila s muškarcima.

– Ma on mi je to i savjetovao jer zna da žene znaju biti zavidne i zle – objasnila je Ava.

A da se žene mogu posvaditi i izgovoriti svakojake ružne riječi bez obzira na to što znaju da ih vidi cijela Hrvatska, dokazale su upravo Ava i Jelena Bosančić. Na Avin rođendan djevojke su se posvadile, a bivša farmerica upravo taj trenutak pamti kao najteži u svom jednomjesečnom boravku u prirodi.

– Nije mi jasno da ljudi mogu biti takvi, da me ona na moj rođendan može poslati u izolaciju da budem sama s livadom. Ne zamjeram joj ništa, ali mislim da joj treba pomoć psihologa – dala je 22-godišnja Ava svoju dijagnozu stanja Jelene Bosančić. Uz dečka, Avi je najveća podrška u showu bio njezin otac, koji ju je i u petak dočekao u studiju.

– Tata živi za mene, on je na mene ponosan od mog rođenja. Mislim da je bio zadovoljan mojim nastupom, nije mu ništa smetalo. Zna on da ja volim zabavu i nadam se da nisam pretjerala. On me nekada zna pitati kada ću se uozbiljiti, ali ne smeta mu što sam tako djetinjasta – objasnila je sada već bivša farmerica.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije