Božićna akcija

Darovi od srca za one koji sebi ne mogu kupiti ništa novo…

Busovaca
Ana Popović
20.12.2011.
u 11:21

Ovom prigodom prikupljeno je oko stotinjak odjevnih predmeta, te su u suradnji s Humanitarnom udrugom „Dar srca“ iz Busovače od srca darovali ženama ovoga grada

Humanitarna udruga „Dar srca“ iz Busovače i Slavica Josipović, predsjednica ŽO HDZ-a 1990 i zastupnica u Parlamentu FBiH, organizirali su u Busovači akciju prikupljanja i podjele odjeće i obuće ženama Busovače koje nisu u stanju sebi priuštiti lijep komad odjeće i tako si uljepšati blagdane. Prva je to ovakva akcija u Busovači i središnjoj Bosni. Polazeći od toga da svaka žena želi za blagdane izgledati posebno lijepo, urediti se i kupiti sebi neki novi komad odjeće ili obuće, a sve ih je više koje si to ne mogu priuštiti, pogotovu komad dizajnerske ili kvalitetnije odjeće, hrvatska političarka iz Viteza Slavica Josipović odlučila je za Božić razveseliti upravo žene koje sebi ne mogu priuštiti ništa novo.

Zajedno s kolegicama prikupila je nekoliko stotina odjevnih predmeta te ih u suradnji s Humanitarnom udrugom „Dar srca“ iz Busovače od srca darovala ženama ovoga grada. “Bila sam na sličnoj akciji u Zagrebu. Svidjela mi se i cijele sam godine razmišljala kako nešto slično napraviti i ovdje. Mjesecima sam od kolegica prikupljala odjeću koja će nekome zaista dobro doći. Darovale su mi je od srca kao što je ja danas darujem ženama Busovače, a posebno me raduje da je među njima dosta mladih, maturanata posebno kojima trebaju svečane haljine, a ne mogu ih kupiti”, izjavila je Josipović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?