Slučaj samoubojstva

Danijel M. (46) iz Ilića skočio u smrt s Carinskog mosta

Utopljenik
31.07.2012.
u 09:38

Beživotno tijelo nesretnog muškarca nasukano na stijenu primijetili su ribari u ranim jutarnjim satima

Još jedna tragedija potresla je grad na Neretvi. U 21:30 sati dvije djevojke su primijetile nepoznatog muškarca kako je skočio s Carinskog mosta u Mostaru u rijeku Neretvu. Odmah su pozvali policiju i izvijestili što su vidjeli. Kako je za naš list potvrdio glasnogovornik Uprave policije MUP-a Srećko Bošnjak, u nedjelju oko 22 sata dvije ženske osobe su prijavile skok u Neretvu na lokaciji Carinskog mosta.

Tijekom večeri policiji je prijavljen nestanak muške osobe. Prema Bošnjakovim riječima, radi se od Danijelu M. (1966.) iz Mostara, a nestanak je prijavio njegov otac oko 23 sata.

- S obzirom da je već bila noć i da je vidljivost uvelike bila smanjena, a samim tim i opsežnija potraga nije bila moguća, policija je došavši na mjesto događaja izvršila površnu pretragu, međutim bez rezultata - kazao je Bošnjak. Neslužbeno smo doznali da se radi o četrdesetšestogodišnjem Danijelu Martinoviću, nastanjenom u mostarskom naselju Ilići. Također, prema neslužbenim informacijama, doznali smo i da je nesretni Danijel nekoliko minuta prije kobnog skoka u Neretvu viđen u jednoj od ulica u blizini Carinskog mosta. Navodno, viđen je kako hoda sredinom ceste. U ranim jutarnjim satima, ribari su u blizini takozvanog avijatičarskog mosta, na južnom izlazu iz grada primijetili na stijeni beživotno tijelo muškarca. S obzirom da je stijena virila iz vode i bila teško dostupna, pozvana je ekipa Hercegovačke gorske službe spašavanja Mostar.

- Dobili smo poziv od vatrogasaca koji su nam rekli da je na pećini nasukano beživotno tijelo. Dolaskom na mjesto događaja ocijenili smo da je potrebna intervencija Interventne spasilačke službe (ISS), s obzirom da se tijelo nalazilo na stijeni koja je bila udaljena od obale, u riječnom toku. Akcija je izvedena kvalitetno, trajala je oko 45 minuta, nije bilo komplikacija - kazao nam je Zdenko Marić, zamjenik načelnika HGSS Mostar. Što je razlog očajničkom činu Danijela Martinovića, teško da će se doznati. Ono što se jučer moglo čuti od usta do usta je to da je Danijel imao psihičkih problema. Isto tako, opisuju ga kao poštenog i dobrog momka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?