Izmjena dnevnog reda

Danas nastavak sjednice Doma naroda Parlamenta FBiH

Parlament
03.07.2012.
u 16:01

Dnevnim redom je sutra planirano razmatranje 45 točaka

Sjednica Vijeća ministara BiH zakazana je za sutra u Sarajevu, a dnevnim redom planirano je razmatranje 45 točaka. Tako bi Vijeće ministara BiH sutra trebalo razmatrati Izvještaj o izvršenju proračuna institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za razdoblje siječanj - ožujak ove godine čiji je predlagač Ministarstvo financija i trezora, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o kaznenom postupku BiH predlagača Ministarstva pravde, te Nacrt zakona o besplatnoj pravnoj pomoći istog predlagača. Za razmatranje je planiran i Nacrt osnova za pokretanje postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma između Vijeća ministara BiH, Vlade Crne Gore i Vlade Srbije o osnivanju i funkcioniranju Zajedničkog centra za policijsku suradnju predlagača Ministarstva sigurnosti, Prijedlog odluke o prijenosu ovlasti predsjedatelju i zamjenicima predsjedatelja Vijeća ministara BiH za interventno korištenje proračunske pričuve za razdoblje travanj - lipanj ove godine predlagača Ministarstva financija i trezora.

Na dnevnom redu sjednice Vijeća ministara BiH je i Informacija o stanju javne zaduženosti BiH na dan 31. 12. 2011. godine predlagača Ministarstva financija i trezora, te Informacija o radu Izvoznog vijeća BiH u 2011. godini predlagača Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa. Planirano je da Vijeće ministra BiH sutra u Sarajevu razmatra i Pregled nacionalne strukture rukovodećih kadrova u ministarstvima Bosne i Hercegovine i drugim institucijama i tijelima iz nadležnosti Vijeća ministara BiH čiji je predlagač Generalno tajništvo Vijeća ministara BiH, kao i Prijedlog mišljenja na Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o financiranju političkih stranaka čiji su predlagači izaslanici Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, Halid Genjac i Dragutin Rodić, a predlagač je Ministarstvo pravde BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?