Svečana sjednica

Dan Travnika

općina
VL FOTO
23.03.2012.
u 10:12

Dr. Damir Zorić koji je počasni građanin Travnika bio je nazočan obilježavanju Dana općine

Prvi službeni poslijeratni Dan općine Travnik započeo je zajedničkim sastankom svih izaslanstava prijateljskih gradova i općina iz europskih država, načelnika općine Travnik i predsjedatelja Općinskog vijeća.

Pored predstavnika prijateljskih gradova i općina sastanku je bio nazočan i Dr. Damir Zorić, počasni građanin Travnika kome je ova titula dodijeljena Odlukom Općinskoga vijeća općine Travnik od 1. lipnja 2005. godine za vrijeme dok je obnašao dužnost veleposlanika Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini.

Prijateljski gradovi

U svom obraćanju načelnik općine Travnik Admir Hadžiemrić je izrazio zadovoljstvo zbog prilike da Travnik na Dan općine ima i može ugostiti prijateljske gradove i općine jer je uvijek i bio otvoren grad, spreman na suradnju i prijateljstvo.

Načelnik općine Travnik je naglasio, također, da je ovo i prigoda da se razmijene dobre europske prakse i iskustva iz procesa europskih integracija.

Potom je defileom Puhačkoga orkestra od 10 sati u Bosanskoj ulici počeo niz događaja: Dani organske hrane, brojne radionice, pokazne vježbe Gorske službe spašavanja i DVJ Travnik...

Brojni sadržaji

U sklopu obilježavanja Dana Travnika uslijedila je svečana sjednica Općinskoga vijeća, čimburijada na Starom Gradu, kupanje Hamida Begovca na Plavoj vodi, otvaranje šahovskog turnira (Hotel Lipa), atletska utrka (Bosanska ulica)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?