Roditelji izvan sebe

Čudo: Bebi isključili aparate, ona nastavila disati

Dječja ruka
Boris Sčitar/VLM/PIXSELL
02.08.2013.
u 16:46

'Držala sam Harrisona sa suprugom, oko nas je bila obitelj. Medicinska sestra je isključila aparat i otišla, a mi smo samo gledali u njega', ispričala je dječakova majka

Slučaj bebe oboljele od meningitisa s najcrnjom prognozom ostavila je liječnike u čudu nakon što je nastavila disati i nakon isključenja aparata.

Malenog Harrisona Ellmera, starog samo tri tjedna, roditelji su odvezli u bolnicu s mislima kako su im to zadnji trenuci s njihovim sinčićem. No, Harrison je pokazao da je borac i sada se, sa šest mjeseci starosti, oporavio. Jaki meningitis ipak mu je ostavio neke posljedice, ostao je gluh na desno uho te ima jedan tip paralize srednjeg stupnja koja se manifestira gubitkom osjećaja u pojedinim dijelovima tijela, kao i nekontroliranih pokreta tijela. Harrison se rodio zdrav, ali se razbolio nakon nekoliko tjedana. Bilo mu je toliko loše da su ga roditelji morali krstiti u bolnici, piše Daily Mail.

'Držala sam Harrisona sa suprugom, oko nas je bila obitelj. Medicinska sestra je isključila aparat i otišla, a mi smo samo gledali u njega', ispričala je Harrisonova majka, 20-godišnja Sam Baker.  'Nitko nije progovorio ni riječi idućih 20 minuta. Gledali smo ga kako diše i nastavlja disati i kako mu ide sve bolje', dodala je. 'Bio je to najsretniji trenutak u našim životima. Nakon toga nismo mogli dočekati da dođemo kući, bilo je kao da prvi puta dolazimo s njim doma', rekla je.

>> Ovo je žena koju je navodno čudesno izliječio Ivan Pavao II.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?