Četiri mjeseca stara

Čudo: Beba preživjela nakon što ju je otac živu zakopao u grob

beba Afrika
Screenshot/African Spotlight
24.01.2013.
u 20:22

Macaulay je ispričao policajcima da je pokušao ubiti svoju kćer zato što supruga od poroda nije htjela imati seksualne odnose s njim. Tvrdi da je to napravio jer je bio bijesan i dodaje da mu je žao zbog svega.

Čudo u Nigeriji kod Lagosa dogodilo se početkom tjedna kada je četveromjesečna beba živa iskopana iz zemlje u koju ju je navodno ukopao otac želeći je ubiti jer njegova supruga nakon poroda nije s njim htjela imati seksualne odnose piše African Spotlight.

U utorak je policija uhitila 25-godišnjeg Macaulaya Onitcha pod sumnjom da je zakopao u zemlju svoju četiri mjeseca staru kćer Ednu Macaulay. Muškarac je odnio bebu u šikaru, iskopao plitki grob, ubacio u njega novorođenče i prekrio ga zemljom.

Bio je ljutit jer žena nije htjela spavati s njim

Na sreću, Saturday Ekama vidio je njegov zločin te je brzo iskopao novorođenče nakon što je jedva svladao oca blizu groba. Dijete je odmah odnio u policijsku postaju i ispričao što se dogodilo. Malenoj Edni u pokušaju ubojstva stradao je vrat pa je smještena u bolnicu, a otac je završio u pritvoru.

Macaulay je ispričao policajcima da je pokušao ubiti svoju kćer zato što supruga od poroda nije htjela seksualne odnose s njim. Tvrdi da je to napravio zato što je bio bijesan i dodaje da mu je žao zbog svega.

>>Ubio i isjekao nećakinju (2) pa je ispekao u pećnici

>>Policajac i vatrogasci u prometnoj gužvi porodili bebu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?