Pobijedili 4:2

Čudesan preokret Fiorentine, Juveu u 15 minuta zabili 4 komada!

Juventus, portal (1)
Reuters/Pixsell
20.10.2013.
u 17:00

Marko Livaja nije ulazio u igru u pobjedi Atalante na svom travnjaku protiv Lazija (2:1) u prvoj nedjeljnoj utakmici 8. kola talijanskog prvenstva

Nogometaši Juventusa u 65. su minuti vodili 2:0 protiv Fiorentine, te vjerojatno već ukalkulirali nova tri boda u Serie A. No, u idućih 15 minuta dogodio se čudesan preokret, Giuseppe Rossi je zabio tri gola, a jedan Joacquin. Strijelci za Juve bili su Tevez i Pogba.

Marko Livaja nije ulazio u igru u pobjedi Atalante na svom travnjaku protiv Lazija (2:1) u prvoj nedjeljnoj utakmici 8. kola talijanskog prvenstva. Inače, ovo je druga uzastopna utakmica koju je Livaja odgledao s klupe, i to nakon što je igrao u prvih šest kola. Trećom uzastopnom pobjedom klub iz Bergama skočio je na sedmo mjesto.

Iako je u dresu Milana odigrao više od 200 utakmica, brazilski veznjak Kaka priznao je da mu je ona u petak protiv Udinesea (pobjeda Milana 1:0) bila možda i najemotivnija. Naime, Kako je odigrao prvu utakmicu za rossonere nakon četiri godine.

- Bilo je nevjerojatno emotivno opet istrčati na San Siro. Ne mogu vam opisati kakvu sam tremu imao cijeli dan uoči utakmice. Havala navijačima što su me tako toplo dočekali kada sam ušao u igru, bilo je nezaboravno – rekao je Kaka, koji u 13 minuta na terenu nije uspio zabiti našem Ivanu Kelavi.

– Još nisam fizički spreman odigrati cijelu utakmicu, no uskoro ću biti. Vjerujem da ću opet pružati odlične partije kao nekada u Milanu.

Italija, 8. kolo: Atalanta - Lazio 2:1, Fiorentina - Juventus 4:2, Genoa - Chievo 2:1, Verona - Parma 3:2, Livorno - Sampdoria 1:2, Sassuolo - Bologna 2:1, Torino - Inter igrali kasnije.

Poredak: Roma 24, Napoli 19, Juventus 19, Fiorentina 15, Inter 14 (7), Verona 13 bodova... (kl/VLM)

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije