Engleska

Crveni vragovi slavili, Rooney promašio s bijele točke

\'Manchester United\'s Wayne Rooney runs with the ball during their English Premier League soccer match against West Bromwich Albion at Old Trafford in Manchester, northern England, October 16, 2010.
Reuters
14.12.2010.
u 00:05

- Teren je bio loš zato nismo mogli vidjeti puno bolju igru od obje momčadi. Nedostajalo nam je malo sreće, ali United se odlično branio - kazao je Arsene Wenger, Arsenalov trener.

Manchester United opet je na vrhu Premiershipa. Na Old Traffordu u velikom derbiju 17. kola engleskog nogometnog prvenstva slavili su protiv Arsenala (1:0). Bila je to deveta prvenstvena pobjeda momčadi Alexa Fergusona nakon šesnaest odigranih utakmica. Jedina su do sada neporažena momčad u Engleskoj i imaju 34 boda, dva više od Arsenala, ali i utakmicu manje.

Strijelac odlučujućeg pogotka bio je Park glavom u 41. minuti. Sjajno je Koreanac reagirao nakon ubačaja Nanija, a lopta je u luku prevarila trećeg vratara Arsenala Szczesnyja.

Bio je to četvrti Parkov pogodak Arsenalu otkako je došao u Manchester.  Pobjeda Crvenih vragova mogla je biti i uvjerljivija da Wayne Rooney nije promašio jedanaesterac. Bio je to njegov treći promašeni jedanaesterac na Old Traffordu u karijeri.

- Nikada nisam vidio Rooneya da je tako promašio jedanaesterac. Trebala nam je jedna ovako dobra utakmica i odigrali smo je. Posebno smo bili dobri u prvom dijelu. Fantastično smo se branili - kazao je Ferguson, trener Manchester Uniteda.

Arsenal nije protiv Manchester slavio u posljednjih jedanaest utakmica.
- Teren je bio loš zato nismo mogli vidjeti puno bolju igru od obje momčadi. Nedostajalo nam je malo sreće, ali United se odlično branio - kazao je Arsene Wenger, Arsenalov trener.

U posljednjoj utakmici petnaestog kola španjolskog prvenstva Valencia je protiv Osasune izborila remi (3:3). Dvaput su domaćini imali prednost od dva pogotka, no nisu je uspjeli pretvoriti u pobjedu. 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?