Brige za Žutog

Crvena zvezda zbog dugova ostaje bez Europe?

\'11.04.2012., Beograd - Polufinalna utakmica Kupa Srbije, FK Partizan - FK Crvena Zvezda.  Robert Prosinecki, Slobodan Marovic i Zarko Djurovic.  Photo: HaloPix/PIXSELL\'
STR-3725/HaloPix/PIXSELL
29.04.2012.
u 15:37

Nogometaši Crvene zvezde mogli bi ostati bez natjecanja u Europi iduće sezone, jer im prijeti jednogodišnja suspenzija zbog neisplaćenih dugova.

Za utorak je zakazan sastanak s predstavnicima Uefe, čija je Disciplinska komisija navodno već kovertirala suspenziju klubu na čijoj je klupi hrvatski trener Robert Prosinečki, piše Sportski žurnal.

Ako čelnici Crvene zvezde ne uvjere predstavnike Europske kuće nogometa i ne odgode suspenziju, u Ljutici Bogdana će se iduće sezone igrati samo srpsko prvenstvo i kup.

Sporna točka su Zvezdini dugogodišnji dugovi prema bivšim igračima, trenerima i drugim klubovima. Iako je većina duga namirena tijekom zime i proljeća, ostalo je još 800.000 eura.

Ako se suspenzija aktivira bio bi to veliki udarac za klub koji će i petu godinu zaredom ostati bez naslova državnog prvaka. Utjehu mogu pronaći u finalu kupa, gdje će im se 16. svibnja u Kruševcu suprostaviti Borac iz Čačka.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije