ŠVERCAO DROGU

Crnogorac u pogrebnom kombiju krijumčario 83 kg marihuane

policija,marihuana,trava,pogrebno vozilo (1)
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/4
08.09.2013.
u 12:56

U kombiju pogrebnog poduzeća policijski je pas jučer nanjušio pakete s marihuanom

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim državljaninom Crne Gore zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, izvijestila je danas PU splitsko-dalmatinska.

Crnogorac je zaustavljen jučer na području Vrgorca u kombiju pogrebnog poduzeća, u kojemu je policija pregledom pomoću vodiča sa psom za detekciju droga pronašla 81 paket marihuane ukupne mase 83 kg i 43 grama.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnova sumnje da je osumnjičeni prokrijumčario navedenu količinu marihuane iz Crne Gore, preko Bosne i Hercegovine u Republiku Hrvatsku, s namjerom daljnje prodaje na području Republike Hrvatske i drugih zemalja Europske unije. Materijalna vrijednost pronađene droge cijeni se na više od 4.000.000,00 kuna. Osumnjičenik je predan policijskom pritvorskom nadzorniku, a zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu", izvijestila je policija.

>> Uhićeni s 3,3 kg amfetamina, pola kile "trave" i 91 kg duhana

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije