pritvoren pod optužbom za trgovinu ljudima

Županijski tajnik za europske integracije SBŽ u pritvoru u Grčkoj

zatvor
ilustracija
27.07.2023.
u 17:23

Tajnik Ureda za europske integracije, fondove, odnose s javnošću i kvalitetu prema međunarodnom standardu Srednjobosanske županije Muhamed Softić pritvoren je u Grčkoj pod optužbom za trgovinu ljudima, rečeno je na sjednici županijske Vlade.

Članove Vlade o ovome je informirao županijski premijer Tahir Lendo, navodeći kako je od Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine zatražio službenu informaciju, javlja Srna.

"Dobili smo neslužbenu informaciju da je pritvoren i da je optužba za trgovinu ljudima, migrantima i izbjeglicama, te da je u nekom procesu u Grčkoj", rekao je Lendo. On je dodao kako ubrzo očekuje službenu informaciju o tome.

Vlada Srednjobosanske županije imenovala je privremenog vršitelja dužnosti tajnika Ureda za europske integracije, fondove, odnose s javnošću i kvalitetu prema međunarodnom standardu, koji će koordinirati poslovima do daljnjeg.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?