GRAHOVAC U NOVIM PROBLEMIMA

Zmaju od Šipova ukrali 15.000 eura i pretukli mu Dragoju

06.03.2021.
u 20:56

Trojica pljačkaša polomila rebra Dragoji Droci, kaže Zmajev advokat Duško Tomić

Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova, prijavio je policiji u Mrkonjić-Gradu kako su nepoznate osobe 1. ožujka ove godine pretukle Dragoja Drocu, čovjeka koji radi na njegovom imanju cijeli svoj život.

Prema riječima Zmajevog odvjetnika Duška Tomića, tri muškaraca su nanijela teške ozljede Droci, te su Zmaju ukrali novac koji su pronašli u kući.

Iliju tražili

- Odnijeli su 15.000 eura, samo Zmaj ponosni neće da kaže, njega je sramota da opljačkaju Zmaja legendarnog. Ipak su mu odnijeli novac i on je to rekao meni kao svom odvjetniku. On je prodao stoku i veseljak je to negdje ćušnuo u kući i oni su mu to opljačkali- kaže Tomić.

On sumnja kako je Zmaja opljačkao netko njemu blizak. Tomić pretpostavlja kako je riječ o osobi koja je ulazila u Zmajevu kuću.

Trojica muškaraca došli su u Zmajevu kuću i predstavili se njegovoj majci da su Ilijini prijatelji. Jedan od pljačkaša je sjedio i pio kavu s Ilijinom majkom, dok su dvojica u drugoj sobi krali novac.

- Nisu oni pretresali tamo gdje je Zmajeva majka, već tamo gdje je on stavio novce, tamo gdje spava. Tu su ušli i uzeli mu 15.000 eura, tvrdi Tomić.

Dragoja ih je zatekao na pragu kada su izlazili iz kuće i oni su ga brutalno pretukli.

- Dragoja im je pružio ruku da ih pozdravi, a oni mislili da je pružio ruku da puca u njih, bio je mrak. Sva trojica su pregazila Dragoja. Polomili su mu rebra. Ilija kaže „da sam ja došao ubio bih ja njih ili oni mene“. I bolje što nije naišao- konstatira odvjetnik Tomić.

Provjeravaju se navodi

U Policijskoj upravi Mrkonjić Grad potvrdili su da je Ilija Grahovac podnio prijavu 4. ožujka, za slučaj koji se dogodio 1. ožujka.

- Policija provjerava navode iz prijave- izjavila je Božana Vulin, glasnogovornica Policijske uprave Mrkonjić- Grad.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije