Uhićena Arabela Avdić

Zlostavlja(la) muškarce, pada(la) s drogom... a tek joj je 19 godina

arabela avdić
Avaz
15.09.2020.
u 13:24

Arabela Avdić (19), koja je uhićena u akciji “Lipa”, bit će zadržana 24 sata, potvrđeno je iz Tužiteljstva u Sarajevu.

- Osumnjičena je za kaznena djela nanošenje teške tjelesne ozljede, protupravno lišenje slobode i neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Bit će zadržana 24 sata i nakon što je u tom zakonskom roku ispita postupajuća tužiteljica, odlučit će se o daljnjim mjerama - kazala je glasnogovornica Tužiteljstva SŽ Azra Bavčić.

Dodala je da je osumnjičena djevojka u svibnju ove godine u stanu u naselju Alipašino Polje protuzakonito postupala, točnije, ograničila je slobodu kretanja dvojici muškaraca, potom ih je udarala šakama i nogama i nanosila im ozljede nožem.

Iz FUP-a je priopćeno da su prilikom pretresa stana koji koristi osumnjičena na području sarajevske općine Novi Grad pronađeni heroin, amfetamin, kanabis te drugi predmeti koji će biti korišteni kao dokaz u kaznenom postupku.

Lani je u prosincu uhićena u pokušaju teške krađe trgovine Konzum, a pronađeni su joj i tada 14 paketića marihuane i speed.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije