IZA REŠETAKA

Zbog lihvarenja uhićen ultimate fight borac koji izaziva Cro Copa

denis
Foto: agencije
09.01.2014.
u 09:24

Kako smo pisali, ovaj problematični sarajevski ugostitelj i borac ultimate fighta je više puta uhićivan, uglavnom zbog nasilja

Najbolji bh. MMA borac Denis Stojnića (34), koji već godinama na dvoboj izaziva hrvatskog Cro Copa Mirka Filipovića, a nakon čega je s njim i verbalno ‘zaratio’ preko medija’, uhićen je zbog sumnje da je ugrozio sigurnost i lihvario N.A. iz Sarajeva, potvrdili su u MUP-u, napominjući da to nije prvi put da se ovaj 34-godišnjak našao iza rešetaka.

Zbog nasilja

Kako smo pisali, ovaj problematični sarajevski ugostitelj i borac ultimate fighta je više puta uhićivan, uglavnom zbog nasilja, a posljednji put prije četiri godine, nakon što je slomio čeljust Omaru Krasniću (31), suprugu A.K. koju je Stojnićev otac Zdravko, navodno, silovao. Tada je osumnjičen za nasilničko ponašanje i nanošenje teških tjelesnih ozljeda pa je pušten da se brani sa slobode. Naime, prema policijskim informacijama, tučnjava između Denisa Stojnića i Omara Krasnića dogodila se usred Sarajeva. Najprije su se posvađali, a potom i potukli zato što je Krasnićeva supruga A.K. prijavila da ju je silovao Denisov otac i njen tetak Zdravko Stojnić. Denis je policiji izjavio da ga je Omar za tučnjave pokušao ozlijediti nožem, te da mu je on u samoobrani slomio čeljust. Liječničkim pregledom ustanovljeno je da je A.K. imala intimni odnos, ali na njenom tijelu nisu uočeni tragovi nasilja. Ona je prvobitno izjavila da je silovana u Stojnićevom stanu, u Ulici Tekija Čikma na broju 7, na čiji balkon je nekoliko mjeseci ranije bačena bomba. Također, nekoliko godina ranije Denis je bio pritvoren zbog dva kaznena djela: utaje i prijevare.

Folk pjevač

Za to ga je optužio pjevač folk glazbe Halid Muslimović. Iza ove šture policijske informacije krije se komplicirana transakcija vozilom uvezenim na povlasticu, za koje nije plaćena carina i porez. U ovu priču, htjeli to oni ili ne, uključeni su Muhamed Ali Gaši, Izudin Izo Spahović, Saud Mulaosmanović, predsjednik organizacije JOB, izvjesni Beli iz Vogošće i Nebojša Sejmenović iz Banje Luke.

Kada je taj pjevač pokušao registrirati audija, ispostavilo se da je uvezen ilegalno. Tada je nazvao Gašija s kojim je izvršio transakciju, i požalio mu se, a ovaj je, navodno, poslao Stojnića po vozilo, a od tada poznati pjevač nije ni vidio kola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije