Nakon saslušanja

Zatražen pritvor za oca i sina zbog pola kilograma marihuane i 500 metaka

pritvor
23.01.2016.
u 07:00

Za Petra Bošnjaka (56) i njegova sina Marija (28) iz sela Osoje kod Posušja, koji su uhićeni u akciji “Ero” zbog sumnje da su se bavili prekograničnim krijumčarenjem droge, Županijsko tužiteljstvo u Širokom Brijegu zatražilo je određivanje pritvora.
Naime, inspektori FUP-a imali su informacije kako se otac i sin sumnjiče za trgovinu drogom, te su u četvrtak obavili pretrese na četiri lokacije. Prilikom pretresa vozila registriranog na Petra Bošnjaka navodno je u vratima pronađeno pakiranje marihuane, čija je težina nešto manja od pola kilograma. Tijekom akcije policija je pretražila kuću obitelji Bošnjak koja se nalazi na samoj granici BiH i RH u mjestu Osoje te je pronađeno oko 500 metaka. Jučer su se na Sudu BiH u predmetu skupine Adisa Burića iz Mostara, kao optuženi za trgovinu heroinom i kokainom, trebali pojaviti Petar i Mario Bošnjak. Međutim, ovo ročište je odgođeno upravo zbog nedolaska njih dvojice. Inače, ovoga puta trebao se razmatrati sporazum koji su s Tužiteljstvom sklopili optuženi Slađan Dragičević zvani Srebrenica (37) iz Čapljine i Semir Habibija iz Mostara. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?