granična policija

Zaplijenjeno 10,5 kg skunka na MGP Bijača

03.05.2017.
u 16:15

Službenici Postrojbe granične policije Doljani na MGP Bijača 3. 5. 2017., oko tri sata ujutro kontrolom Passata su otkrili 10,5 kilograma opojne droge skunk. U vozilu registarskih tablica Crne Gore prilikom izlaska iz BiH su kontrolirani dvadesetdevetogodišnji N. H. i dvadesettrogodišnji Ć. S. Opojnu drogu službenici su otkrili na više skrivenih mjesta u podvozju i prtljažniku Passata. Državljani Crne Gore N. H. i Ć. S. lišeni su slobode zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo „neovlašten promet opojnih droga“. Uviđaj je obavljen uz asistenciju pripadnika Policijske uprave Ljubuški Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke. Vozilo i 36 paketa skunka pronađenih u Passatu privremeno su oduzeti.

Granična policija BiH u posljednje vrijeme bilježi najveće zapljene marihuane u BiH. U 2016. na području Trebinja u jednom slučaju zaplijenjena su 343 kg marihuane, a u druga dva 52, odnosno 13 kg. Prošle godine pripadnici GPBiH su pronašli i oduzeli više od tone marihuane i zasada Cannabis sative. U kolovozu 2016. na granici ili u graničnom pojasu je registrirano 16 slučajeva oduzimanja opojne droge u većim i manjim količinama. Količine oduzetih opojnih droga i broj evidentiranih slučajeva značajno premašuju statistike iz prethodnih godina. Bolji rezultati rada proizvod su kontinuiranog zalaganja pripadnika GPBiH na suzbijanju zlouporabe opojnih droga, ali i prioriteta u radu koje su postavili rukovoditelji policijske agencije.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije