Otac ubojice Dražena Dakića

Žalio mi se da ne smije viđati djecu, ali ništa nije slutilo da će ubiti dijete

Foto: DPA /PIXSELL
1/2
17.09.2017.
u 07:00

- Roditeji su stalno uz telefon. Čekaju poziv iz Njemačke. Ili da ih on zovne ili da im jave kako su ga našli. Miješaju se osjećaji tuge, ljutnje, bijesa... Nema opravdanja za ovaj zločin - govore nam jučer susjedi Dakića u mjestu Prvči, Nova Gradiška. Dražen Dakić je u četvrtak večer ušao u kuću gdje su stanovali njegova bivša žena, sin i ženin dečko. U kući je bila još jedna osoba, obiteljska prijateljica. Na kraju je život uspjela spasiti samo Dakićeva bivša supruga. Ostali su ubijeni, a Dražen se dao u bijeg, piše Večernji list BiH. 

Velika potraga

I jučer je nekoliko stotina njemačkih policajaca i pripadnika specijalne policije tragalo za ubojicom. U potragu su, unatoč lošim vremenskim prilikama, uključeni i helikopteri. Policija je Dakićevo auto pronašla u mjestu Herrenzimmern. Na tome području je jučer bila intezivna potraga sve je blokirano, a u krugu nekoliko stotina kilometara su postavljeni punktovi. Gledalo se skoro svako auto. - Bjegunac je i dalje jako opasan. Nismo našli oružje, stoga pretpostavljamo da ga još ima - priopćili su iz policije i pozvali stanovnike regije u kojoj je počinjen zločin da ostanu u kućama. Ljudi su i više nego prestravljeni. Otkazane su brojne planirane aktivnosti i događaji. Svi samo čekaju da policija pronađe višestrukog ubojicu. Velika napetost je i u mjestu Prvča. Svi naši sugovornici kažu kako ne znaju niti mogu pojmiti što je Dražena nagnalo da počini ovaj zločin. 

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije