Maloljetnička prostitucija

Za 7,50 KM djevojčice spavaju s djedovima: Tvrde, zbog krize

prostitucija
Foto: ilsutracija
1/2
08.06.2015.
u 14:48

'Nije to ništa novo, ne znam zbog čega uopće pišeš o tome', rekao je jedan 60-godišnji srpski biznismen koji se i sam koristi 'uslugama' jedne 17-godišnjakinje za srpski Blic

Djevojke iz Niša i okolice, u dobi 15-17 godina, a mahom iz siromašnih obitelji, meta su starijih muškaraca, čak i djedova, koji im svakodnevno za pružanje seksualnih usluga plaćaju po 500 dinara (7,50 KM).

Djevojke taj novac uglavnom potroše na kave, bonove za mobitel i hranu.

'Nije to ništa novo, ne znam zbog čega uopće pišeš o tome', rekao je jedan 60-godišnji srpski biznismen koji se i sam koristi 'uslugama' jedne 17-godišnjakinje za srpski Blic.

Ipak je pristao govoriti o tome, no nije priznao da je sudionik maloljetničke prostitucije jer, kako kaže, djevojke sam pristaju na to. Dodaje čak i da je dotična 17-godišnjakinja pronašla njega, a ne on nju.

'Moram joj dati neki novac da bi imala kao i njene prijateljice. Dnevno joj dam 500 dinara koje troši kad izađe na piće, da dopuni račun na mobitelu, kupi što joj treba', rekao je 60-godišnjak.

Mjesečno na nju, kaže, troši oko 15.000 dinara. Ona živi u selu kraj Niša pa joj odgovara da dođe u njegov stan u centru grada. Igra se na računalu, sluša glazbu, zove prijateljice da piju kavu...

Tinejdžerka o kojoj je 60-godišnjak govorio također je pristala razgovarati s novinarkom Blica.

'S njim mi je OK. On me čuva. Ja sam se odlučila baviti prostitucijom da zaradim, a to što sam jeftina, što da radim, kriza je velika', rekla je o čika Bori, kako ga ona zove.

Iako je ovo, sasvim očito, rasprostranjena praksa, u niškoj policiji kažu kako nijedan roditelj nije podnio prijavu za seksualno iskorištavanje njihovih kćeri.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije