Granična policija BiH

Više osoba uhićeno po tjeralicama

16.03.2016.
u 07:07

Policijski službenici Jedinice Granične policije Orašje 15. ožujka 2016. godine u 00.40 sati uhitili su državljanina Bosne i Hercegovine N. M. (40).

Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuju općinski sudovi Lukavac, Kalesija i Tuzla zbog kaznenih djela teške krađe. Osoba je kontrolirana na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje prilikom ulaska u Bosnu i Hercegovinu.

Na međunarodnoj zračnoj luci Tuzla 14. ožujka 2016. godine u 23.30 sati na letu iz Goteborga (Švedska) uhićena je osoba inicijala A. B. (39).

Graničnim provjerama utvrđeno je da državljanku Bosne i Hercegovine traži Tužiteljstvo Zeničko-dobojske županije zbog kaznenog djela krivotvorenja isprave te Općinski sud Tešanj zbog kaznenih djela - zlouporabe položaja ili ovlasti i prijevare.

Istog dana policijski službenici Jedinice Granične policije zračne luke Tuzla na letu za Dortmund otkrili su krivotvorenu putnu ispravu i vozačku dozvolu Slovenije na ime F. P. (31), državljanina Slovenije.

F. P. je uhićen, a krivotvoreni dokumenti privremeno oduzeti. Uhićene osobe bit će predane nadležnim tijelima.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?