PLAMEN SUKLJAO 10 METARA U ZRAK

VIDEO Veliki požar u Zagrebu: Bagerom pogodio plinsku cijev, više osoba ozlijeđeno

požar u Zagrebu
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
01.06.2022.
u 07:24

Plamen je išao preko 10 metara u zrak te su pregorjele tramvajske žice koje su pale na tlo nakon čega je došlo do velikog iskrenja.

Tijekom radova na sanaciji vodovodne cijevi u Frankopanskoj ulici u Zagrebu bagerom je sinoć oštećena i cijev plina nakon čega je izbio veliki požar.

Plamen je išao preko 10 metara u zrak te su pregorjele tramvajske žice koje su pale na tlo nakon čega je došlo do velikog iskrenja.

Kako neslužbeno doznajemo ozlijeđene su četiri osobe, tri radnika i jedan stanar. Građani su prije izbijanja požara osjetili miris plina. Nešto prije dva sata u noći više nije bilo otvorenog plamena.

Video možete pogledati OVDJE

Na teren je izašlo 5 vatrogasnih vozila te 16 vatrogasaca. Radnici plinare zaustavili su dovod plina, no vatra je gorjela još neko vrijeme. Vatrogasci su tijekom požara s četiri mlaza vode hladili obližnju zgradu.  

Reporter Večernjeg lista razgovarao je s očevicem ovog požara, koji je zbog zatvorene ceste morao ići obilaznim putem kući, na putu od Britanskog trga do mjesta požara vidio radnike plinare kako 'izbezumljeno trče i traže odakle plin curi'.

Dio stanovnika je bez vode, a u prekidu su bile i tri noćne tramvajske linije.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije