POLICIJA NA TERENU

VIDEO Detalji buktinje u Zagrebu: Dva sata trajala je borba s vatrom u noćnom klubu Mint

požar noćni klub
JVP Zagreb/PIXSELL
19.09.2023.
u 08:37

Gašenje je trajalo dva sata, do 5 sati ujutro

Noćas je na zagrebačkoj Trešnjevci buknuo požar u poznatom noćnom klubu Mint. Vatrogasci su dojavu dobili oko 3, 09 sati. Požar je ugašen nakon dva sata. Policija je izvijestila da nitko nije ozlijeđen. U tijeku je očevid. 

Naime, kako su izvijestili vatrogasci osoba s 3. kata javlja da je vidjela veliki otvoreni plamen, ali da ne zna što točno gori i na kojoj adresi. Po dolasku na teren, vatrogasci uočavaju požar na objektu, ali zbog zbog dima i vatre ne vide je li zahvaćena unutrašnjost objekta. Vatrogasci potom kreću u akciju gašenja u više prostorija. Gašenje je trajalo dva sata, do 5 sati ujutro. 

Reporterka Večernjeg lista Antonija Petković javila se s mjesta požarišta. 

 

 

Požarom su bile zahvaćena prostorija površine 20 x 15 m. Ostale prostorije u neposrednoj blizini i na katu su bile zaključane i pune dima, ali se požar na njih nije proširio.

Zagreb: Trenutak gašenja noćnog kluba Mint

 

Zidovi kluba obloženi su drvom, spužvom i tkaninom, a od požara su teško oštećeni, javili su vatrogasci. Zagrebački vatrogasci na teren su izašli s četiri vozila i 14 vatrogasaca. 

Policija je zaprimila dojavu o požaru ugostiteljskog objekta na zagrebačkoj Trešnjevci oko 3 sata ujutro na adresi Florijana Andrašeca 14. Vatrogasci su izašli na teren i ugasili požar. Kako su nam potvrdili iz zagrebačke policije nitko nije ozlijeđen. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?