DOBOJ:

Ukrali dječiju ušteđevinu iz vrtića

Avaz.ba
15.11.2017.
u 16:25

Inspektori dobojske policije tragaju za lopovima koji su u noći između ponedjeljka i utorka provalili u jedan od objekata vrtića „Majke Jugovića“, prenosi Avaz.ba. 

U PU Doboj navode kako su iz obdaništa u Starom gradu ukradeni televizori i novac.

– Provalnici su u objekat ušli kroz prozor, obivši aluminijsku stolariju. Djecu smo u utorak iz ovog objekta premjestili u drugi, popravili razvaljenu stolariju i od jutros ovaj objekat normalno radi – kaže Davor Savić, direktor JU obdanište „Majke Jugovića“.

Osim televizora, ukraden je novac iz dječijih kasica u koje je, uz suglasnost roditelja, skupljan novac za udžbenike iz engleskog jezika.

Nadzorne kamere sa okolnih trgovina su zabilježile čitav događaj, pa u upravi vrtića smatraju da će policija brzo pronaći lopove.

Ovaj dio dobojskog obdaništa u potpunosti je uništen tijekom velike poplave u svibnju 2014. godine. Sredstvima koja je osigurali Veleposlanstvo SAD, vrtić je u potpunosti rekonstruiran i renoviran, te svečano pušten u rad u svibju 2016. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije