Derventa

Ukradena nadgrobna spomen-ploča s grobnice na katoličkom groblju

groblje
08.06.2016.
u 12:07

Policijskoj stanici Derventa jučer je prijavljeno da je u prethodnih deset dana, u katoličkom groblju u mjestu Živinice, općina Derventa, otuđena nadgrobna spomen-ploča s grobnice bračnog para.

Izvršen je uviđaj, a u tijeku je rad na pronalasku izvršitelja navedenog krivičnog djela krađe, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Doboj.

U priopćenju se navodi i da su policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 jučer uhitili  R.Š., s područja općine Tešanj, FBiH, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanja sigurnosti.

Na lokalitetu "Zanatskog centra" u Doboju, Š.R. je uputio ozbiljnu prijetnju po život G.U. i njenoj djeci.

Istog dana, na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres putničkog vozila marke "mercedes" koji koristi R.Š., prilikom čega je ispod presvlake suvozačevog sjedišta pronađen paketić od aluminijske folije sa zelenom biljnom tvari koja podsjeća na opojnu drogu "marihuanu" (ukupne težine 0,3851 gr) i jedna ručno napravljena cigareta "džoint", dok je u instrument-tabli pronađen grumen sasušene biljne tvari koja podsjeća na opojnu drogu "marihuanu".

Nad R.Š. je u tijeku kriminalistička obrada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?