Stigli pred lice pravde

UHIĆENI PREVARANTI! Lagali da skupljaju pomoć za bolesno dijete, račune otvorili u nekoliko banaka

31.03.2021.
u 16:10

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Beogradu uhitili su V. J. (35) i D. J. (39) zbog sumnje da su, kako bi stekli protupravnu imovinsku korist, prevarili više građana dovodeći ih u zabludu da uplaćuju novac za liječenje bolesnog djeteta.

Osumnjičeni se terete da su od lipnja 2020. do kraja ožujka ove godine u tiskanim i elektronskim medijima objavljivali apele za pomoć lažno prikazujući zdravstveno stanje deteta (5), navodi Telegraf.

Oni su, kako se sumnja, lagali oštećene da im uplaćuju novac na račune otvorene u više banaka i na taj način stekli protupravnu  imovinsku korist.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili kazneno djelo prijevara, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz kaznenu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužiteljstvu u Beogradu.

Policija poziva građane koji su prevareni na ovaj ili sličan način da se jave na brojeve telefona: 011/279-75-17 i 064/892-78-44

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?