mup rs

Uhićeni Goran Milanović i Emilio Baldo zbog ubojstva Krunića, jedna osoba u bijegu

nezavisne novine
23.04.2019.
u 15:19

Policijski službenici MUP-a Republike Srpske danas su uhitili E.B. i M.G. koja se sumnjiče da su izvršila kazneno djelo teško ubojstvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i kazneno djelo ubojstvo u pokušaju Gorana Ilića.

Krunić, banjolučki biznismen, i njegov pratitelj Žarko Pavlović, ubijeni su sinoć u Glamočanima, kod Laktaša, kao i napadač Željko Kovačević, dok je Goran Ilić, drugi Krunićev pratitelj ranjen.

Fena doznaje da su uhićeni Goran Milanović i Emilio Baldo.

-Ove osobe se sumnjiče da su sa Željkom Kovačevićem, koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršitelji ovih kaznenih djela - potvrđeno je iz entitetske policije uz navođenje inicijala napadača.

Za ova kaznena djela sumnjiči se i osoba B.Đ. iz Banja Luke, koja se trenutno nalazi u bijegu i za kojom policija aktivno traga. Za ovom osobom raspisana je tjeralica. 

Fena doznaje da je u pitanju Benedi Đukanović.

Istragu u vezi s kaznenim djelom teško ubojstvo vodi Uprava za organizirani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužiteljstva - Posebno odjel za suzbijanje korupcije i organiziranog i najtežih oblika gospodarskog kriminala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije