Poginula biciklistica

Uhićen vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće kod Gradiške

02.08.2020.
u 14:37

Gradiška policija je u mjestu Kozinci pronašla i uhitila Ratka K. iz Gradiške za kojeg postoji osnovana sumnja kako je izvršio kazneno djelo ugrožavanje javnog prometa kada je poginula biciklistica Ranka P.

U priopćenju iz Policijske uprave Gradiška navodi se kako su "policijski službenici ove uprave danas u 12.20 sati u Ulici Dragutina Dimitrijevića Apisa u mjestu Kozinci, pronašli i lišili slobode osobu R.K. iz Gradiške, za koju postoji osnovana sumnja kako je izvršila kazneno djelo ugrožavanje javnog prometa kojom prilikom je smrtno stradalo lice R.P. iz Gradiške".

"O lišavanju slobode navedene osobe obaviješten je dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naložio da se ona ispita u svojstvu osumnjičenoga, te da se protiv nje podnese izvješće Tužiteljstvu u redovitoj proceduri zbog počinjenog kaznenog djela ugrožavanje javnog prometa", dodaje se u priopćenju.

Biciklistica Ranka P. (58) iz Gradiške poginula je u prometnoj nesreći u mjestu Kozinci kod Gradiške prilikom sudara s automobilom golf dva, kojim je upravljao Ratko K. (61) iz Gradiške, a koji je potom pobjegao s lica mjesta.

Nesreća se dogodila sinoć u 20.35 sati u Ulici Petra Mrkonjića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?