Strava u Srbiji

Uhićen nastavnik koji je zlostavljao svoje učenice

RODITELJE U SRBIJI ŠOKIRALA ‘SEKS-IGRA’ OSNOVNOŠKOLACA:
26.06.2021.
u 10:55

Nastavnik osumnjičen za zlostavljanje maloljetnika u Institutu Petnica priveden je, rekla je u jutarnjem programu TV Prva novinarka Jovana Gligorijević, piše portal Nova.rs.

Novinarka Gligorijević, koja je bila autorica teksta o stvarima koje su se godinama događale u Petnici, rekla je za TV Prvu da je osumnjičeni B. S. priveden.

- Osumnjičeni je priveden i sada je bitno da vidimo u kojem će ovo pravcu ići. Najvažnije je da sada mediji ovo ostave i da prepustimo organima, da vidimo ima li žrtava čiji slučajevi nisu zastarjeli i možda su spremne da uđu u ovaj postupak, koji je mučan i težak. One trebaju sjediti u istoj sudnici s njim, ima žena i koje su se kasnije javile, one su odbijale kao predavači da odu u Petnicu iz straha da će ga vidjeti. Onda zamislite kako to izgleda, suđenje ne traje jedno popodne - rekla je ona.

Gligorijević kaže da su djevojke nakon što je sve izašlo u javnost konačno poslije toliko vremena osjetile oslobođenje.

- Voljela bih kazati da su žene govorile i obraćale se na prave adrese, one su bile djeca kada im se sve to dogodilo. Nažalost, nitko im nije čestito saslušao u tom razdoblju. I tek kada su sve istrpjele odlučuju izići u javnost povučene prethodnim događanjima koja se događaju u Srbiji. One se sada konačno osjećaju oslobođeno. Moram reći da sam, tek poslije njihovog priznanja, nekim djevojkama prvi put čula pravu boju glasa, bez drhtanja - rekla je Gligorijević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije