Priznao krađe

Uhićen lopov koji je krao po mostarskim uredima

kradja
15.03.2016.
u 16:30

Osumnjičeni se tereti da je u više institucija u Mostaru koristio nepažnju uposlenika te ulazio u njihove urede i otuđivao novčanike

PU Mostar je, nakon provedene kriminalističke istrage, podnijela Izvješće o izvršenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru protiv Marija Rajkovića, rođenog 3.1.1970. godine u Prijedoru, nastanjenom na adresi Milana Vrhovca br.113. zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo "krađa“ iz čl.286. Kaznenog zakona FBiH.

Osumnjičeni se tereti da je na području Mostara u proteklom razdoblju (od rujna 2015. godine do ožujka 2016.godine) u više institucija u Mostaru koristio nepažnju uposlenika te ulazio u njihove urede u vrijeme kada nije bilo nikoga i otuđivao novčanike.

Za navedeno razdoblje osumnjičeni je izvršio petnaest krađa novčanika u raznim institucijama na području Mostara. U par slučajeva gdje je imao mogućnost, s otuđenim bankovnim karticama vršio je transakcije te podizao gotovinu. Nakon provedene kriminalističke istrage osumnjičeni je priznao sva kaznena djela koja je počinio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?