Živinice

Učenica prijavila da ju je profesor seksualno zlostavljao, policija istražuje slučaj

djevojcica
Shutterstock
11.11.2016.
u 16:31

20-godišnja učenica Mješovite srednje škole u Živinicama pripadnicima MUP-a TŽ prijavila je seksualno iskorištavanje koje je izvršio profesor ove škole

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije istražuju slučaj navodnog seksualnog iskorištavanja učenice koje je izvršio profesor Mješovite srednje škole u Živinicama, potvrđeno je za Klix.ba.

Kako saznaje portal, 20-godišnja izvanredna učenica Mješovite srednje škole u Živinicama pripadnicima MUP-a TŽ prijavila je seksualno iskorištavanje koje je izvršio profesor ove škole. Bludne radnje su, navodno, trajale nekoliko dana.

"Slučaj je prijavljen, a pripadnici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Živinice i Tužiteljstva TŽ rade na ovom slučaju", kazao je glasnogovornik MUP-a TŽ Izudin Šarić.

Pripadnici živiničke policije odmah su nakon prijave obavili uviđaj, kao i ispitivanja osumnjičenih, članova menadžmenta škole i djevojke koja je prijavila cijeli slučaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?