nesreća

Ubojstvo u Čapljini: Poznati identiteti ubojice i žrtve

Čapljina
22.10.2017.
u 10:15

Dežurna tužiteljica koja je zajedno sa pripadnicima krim policije HNŽ-a čitavu noć provela u Čapljini, gdje je u 9.30 sati završen očevid, potvrdila je da je osoba koja je izvršila ubojstvo prebačena u Mostar te da se nalazi u 24-satnom policijskom pritvoru.  

Tijelo ubijenog prebačeno je na patologiju u Mostaru gdje će biti obavljena obdukcija, a uslijedit će i sva potrebna vještačnja kako bi se rasvijetlilo ovo teško kazneno djelo. 

Iz Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije su potvrdili za Dnevni avaz identitet ubojice rekavši da se radi o Jakovu Jelčiću, kao i ubijenog Alena Hunjića, taksiste tvrtke "Orange taxi". 

"Jakov Jelčić je nakon počinjenog kaznenog djela ostao na mjestu zločina i dobrovoljno pozvao policiju, te se predao", kazali su iz Tužiteljstva. 

Poduzimaju se sve žurne istražne radnje kako bi se utvrdile okolnosti i motiv koji je, kako kaže tužiteljica, njoj za sada još uvijek nepoznat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije