ubojstvo u zvorniku

Muškarac na balkonu pogođen snajperom?

uviđaj
01.08.2016.
u 10:06

Građani Zvornika su u šoku zbog ovog ubojstva i načinom njegovog izvršenja jer se govori da je izvršeno snajperom

U Zvorniku se jutros dogodilo ubojstvo. Po prvim informacijama, ubijen je muškarac.

U policiji zasad nisu mogli priopćiti više detalja, a više informacija bit će poznato nakon uviđaja, javlja Fena.

Kako pišu mediji, u svom stanu u ulici Patrijarha Pavla u Zvorniku ubijen Č. Đ. Na njega je je nepoznata osoba dok se nalazio na balkonu stana. Pogođen je s dva metka i preminuo je u zvorničkoj bolnici.

Vjerojatno je riječ o obračunu unutar kriminalnog miljea, jer je ubijeni muškarac od ranije je poznat policijskim organima. Postoji sumnja da se radi o naručenoj likvidaciji, piše Faktor.

Č.D. je navodno izašao na balkon da popije kavu i netko ga je, najvjerojatnije, u tom trenutku ubio snajperom, javlja N1.

Građani Zvornika su u šoku zbog ovog ubojstva i načinom njegovog izvršenja jer se govori da je izvršeno snajperom.

Vlasnici zanatskih radnji preko puta zgrade u kojoj se ubojstvo dogodilo čuli su pucnje, i vidjeli muškarca kako leži na balkonu. 

“Bio sam u obližnjem lokalu i začuo snažan prasak. Nije mi bilo jasno o čemu se radi, a onda sam čuo i vidio ženu na jednom od balkona kako kuka. Ubrzo je došao još jedan čovjek koji je pokušao pružiti prvu pomoć nastradalom. To je sve što sam vidio i čuo”, rekao je jedan od svjedoka za BN.

Ubzo je došlo i bolničko vozilo koje ga je prebacilo u Dom zdravlja gdje je pokušana reanimacija, ali bezuspješno. Na mjestu događaja su jake policijske snage.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?